Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ
Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες των Ιωαννίνων,

Για χρόνια εμπιστευτήκαμε τη διαχείριση των υποθέσεων της πόλης μας στην παρούσα Δημτική Αρχή που δυστυχώς παρά τις προσδοκίες μας και τις υποσχέσεις που μας έδωσε, αντί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας την χειροτέρευσε.

Βλέπουμε καθημερινά το κυκλοφορικό πρόβλημα να μας πνίγει, η κίνηση μας στην πόλη να γίνεται σε κατεστραμμένα ή ανύπαρκτα πεζοδρόμια, οι δημόσιοι χώροι να τσιμεντοποιούνται ή να καταπατούνται.

Βλέπουμε τα Δημοτικά τέλη και τα τιμολόγια του νερού να αυξάνονται όταν η καθαριότητα της πόλης είναι πλημμελής, η εξυπηρέτηση από τις δημοτικές υπηρεσίες προβληματική και το νερό που πίνουμε αμφίβολης ποιότητας.

Βλέπουμε να μας υποτιμούν ως άτομα και ως πολίτες, να μην μας ενημερώνουν για το που πηγαίνουν τα χρήματα που πληρώνουμε και για τις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μας και τη μέλλον των παιδιών μας.

Βλέπουμε να χάνονται οι ευκαιρίες υγιούς ανάπτυξης της πόλης μας, την ομηρία των ανέργων συμπολιτών μας, την αδιαφάνεια και την υποβάθμιση των Ιωαννίνων σε σύγκριση με πολλούς άλλους Δήμους της χώρας μας.

Η αναστροφή αυτής της κατάστασης προϋποθέτει την εκλογή μιας νέας προοδευτικής Δημοτικής Αρχής, την οποία θα συγκροτούν πολίτες με νέες ιδέες και ικανότητες, χωρίς εξαρτήσεις από κατεστημένα και οικονομικά συμφέροντα, οι οποίοι μαζί με παλαιότερα στελέχη που δεν έχουν συμβιβαστεί και αποδεδειγμένα διατηρούν τη θέληση της προσφοράς, θα εργαστούν για το καλό της πόλης.

Την προοπτική αυτή προσφέρει το ψηφοδέλτιο της « Ενότητα Πολιτών, Νέα-Γιάννενα" με επικεφαλής τον Φίλιππα Φίλιο.

Με αυτά τα πιστεύω αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων ενώνοντας τις δυνάμεις μου με όσους θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή ανάπτυξης και προόδου στα Γιάννενα.

Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζί μου στην προσπάθεια αυτή

Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον.


Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Γιώργος Ζάχος

Διευθυντής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων

τ. Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Χρ. Κατσάρη 41

45221 Ιωάννινα

www.gzachos.gr


Τηλ. 2651070872, 6976805472

Fax: 2651095896

gzachos@cc.uoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: