Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Γιάννενα








Επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα? τοποθέτησε και λειτουργεί στο πλέον προνομιακό σημείο των Ιωαννίνων - Πλατεία Μαβίλη στον Μώλο- μια τέντα-κατασκευή στην οποία στεγάζει και εκμεταλεύεται Παγοδρόμιο. Στην ερώτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους όρους της ενοικίασης του χώρου αρχικά δηλώθηκε από Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής ότι ο χώρος παραχωρήθηκε δωρεάν και ότι είναι προσφορά του Δήμου μία δωρεάν ώρα μετά την επι πληρωμή, εν συνεχεία ότι έγινε διαγωνισμός που απέβει άκαρπος και στο τέλος είπαν ότι ο επιχειρηματίας έδωσε στο Δήμο 1500 ευρώ. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα κανείς δεν ξέρει.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πραγματικό κελεπούρι!

Εάν δε στην τιμή περιλαμβάνεται και η ηλεκτρική παροχή και η κατανάλωση του ρεύματος όπως ακούγεται τότε μιλάμε για κάτι ανώτερο ... για σκάνδαλο. Δυστυχώς η αδιαφάνεια της Δημοτικής μας Αρχής κρατάει και αυτό το θέμα στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να υποπτεύεται κανείς πολλά.



Posted by Picasa

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση άφησε και το σύνολο των εργαζομένων απλήρωτους , ανασφάλιστους ( με αποτέλεσμα να τρέχουν στα δικαστήρια) και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση εως ότου επανεμφανισθεί με τα πρώτα κρύα...