Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανοικτή Επιστολή στους Δημότες των Ιωαννίνων

Για 12 χρόνια εμπιστευτήκαμε τη  διαχείριση των υποθέσεων της  πόλης μας στη Δημοτική Παράταξη του κ. Παπασταύρου  και κ. Γκόντα, που παρά τις προσδοκίες μας και τις υποσχέσεις που μας έδωσαν, αντί να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας την χειροτέρευσαν.

Βλέπουμε καθημερινά το κυκλοφορικό πρόβλημα να μας πνίγει, η κίνηση μας στην πόλη να γίνεται σε κατεστραμμένα ή ανύπαρκτα πεζοδρόμια, οι δημόσιοι χώροι να τσιμεντοποιούνται ή να καταπατούνται.
Βλέπουμε  τα Δημοτικά Τέλη και τα Τιμολόγια του νερού να αυξάνονται όταν η καθαριότητα της πόλης είναι πλημμελής,  η εξυπηρέτηση από τις δημοτικές υπηρεσίες προβληματική και το νερό που πίνουμε αμφίβολης ποιότητας.
Βλέπουμε να μας  υποτιμούν ως άτομα και ως πολίτες. Βλέπουμε  να μας χρεώνουν με δάνεια, να διοικούν την αδιαφάνεια και να μας κρατάνε στο σκοτάδι για το που πηγαίνουν τα χρήματα που πληρώνουμε και για τις αποφάσεις τους που επηρεάζουν  τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Βλέπουμε  να χάνονται ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης της πόλης μας. Βλέπουμε την εξαπάτηση και την ομηρία εκατοντάδων,  κυρίως νέων, ανέργων συμπολιτών μας, και την υποβάθμιση της πόλης μας σε σύγκριση  με πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας.
Για την  αναστροφή αυτής της κατάστασης είναι απαραίτητη η εκλογή μιας νέας προοδευτικής Δημοτικής Αρχής, την οποία θα συγκροτούν πολίτες με νέες ιδέες και ικανότητες, χωρίς εξαρτήσεις από κατεστημένα και οικονομικά συμφέροντα, οι οποίοι μαζί με παλαιότερα στελέχη που δεν έχουν συμβιβαστεί και αποδεδειγμένα διατηρούν τη θέληση της προσφοράς, θα εργαστούν για μια νέα αναπτυξιακή πνοή στα Γιάννενα. Να δημιουργήσουν τα «Νέα Γιάννενα».
Την προοπτική αυτή εγγυάται η παράταξη «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα » με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φίλιππα Φίλιο, άτομο με όραμα, με μακρά εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και άριστο γνώστη των θεμάτων της πόλης. 

Στην συλλογική αυτή προσπάθεια συμμετέχω και εγώ σε θέση Υποψηφίου στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, το τοπικό Συμβούλιο των Ιωαννίνων, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με άξιους συναδέλφους που θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή ανάπτυξης και προόδου στα Γιάννενα.

Η συμμετοχή μου δηλώνει τη θέλησή μου να δουλέψω για την αναστροφή της κατάστασης στο Δήμο του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και ειδικότερα στην Πόλη των Ιωαννίνων στο Συμβούλιο της οποίας φιλοδοξώ να συμμετέχω.

Για το λόγο αυτό ζητώ τη στήριξή σας.

Με  Φιλικούς Χαιρετισμούς
Γιώργος Ζάχος
Διευθυντής της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων
Τηλ: 26510 70872, 6976805472,  


www.enotitapoliton.gr (Δημοτική Παράταξη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: